TOP termékek

Házhozszállítás

Mindenajándék

Ágy fölé akasztható zenélő dobozban - elemes - 90016

Ágy fölé akasztható zenélő dobozban - elemes - 90016
-18%
Ágy fölé akasztható zenélő dobozban - elemes - 90016

Ágy fölé akasztható zenélő dobozban - elemes

 

Forgó és csörgő játék állat figurák. A játék felkelti a gyermek érdeklődését a külvilág iránt, a csörgő figurákkal való játék pedig leköti a kicsiket és előbb utóbb álomba ringatja őket. Ez az elemes, zenélős darab sok előnnyel rendelkezik a hagyományos játékokkal szemben melyek megkönnyebítik a gyerekek álomba ringatását. 

 

Például a lógó figurák közt található egy hold formájú rágóka, mely különösen hasznos lehet a jelenleg fogazáson áteső gyerekeknek akik nehezebben alszanak el rágókájuk nélkül. Továbbá a játék egy projektorral is fel van szerelve, mely zenével és különböző kivetített játékos ábrákkal kellemes, nyugtató hangulatot kelt a szobában, így elősegítve a babák relaxációját, felkészítve őket egy hosszú szundira. A csomagban található távirányítóval pedig igény szerint állíthatjuk be a zenélő hangerejét vagy válthatunk dallamot anélkül hogy megzavarnánk a kisbaba álmát.

 

A játékot a kicsik már újszülött kortól is élvezhetik.

 

A játék működtetéséhez 2 db AA-s ceruzaelem és 1 db CR2025-ös gombelem szükséges. A csomagolás tartalmazza az 1 db gombelemet viszont a szintén szükséges 2 db ceruzaelem nem tartozék. 

 

A csomagolás mérete: 41 x 30 cm.


Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

 

 

Raktáron :  29 db
16 524 Ft 
13 550 Ft
Kezdete: 2024.03.23   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
90016
Hasonló termékek