TOP termékek

Házhozszállítás

Mindenajándék

Szilikon úszósapka - 72065

Szilikon úszósapka - 72065
Szilikon úszósapka - 72065
Szilikon úszósapka - 72065
Szilikon úszósapka - 72065
-18%
Szilikon úszósapka - 72065

Szilikon úszósapka

 

Itt a nyár és vele együtt beköszöntött a strand szezon, azonban az úszók számára fenntartott sportmedencék a legtöbb helyen csak úszósapka viselése mellett megengedettek.

Ez a szilikon úszósapka kiváló választás a sportolni vágyók számára, hiszen a szilikon anyagának köszönhetően nem irritálja a bőrt, és még vizesen sem tapad a hajhoz.

Az egyetlen méretű úszósapka kiválóan tágul, így szinte minden fejméretre megfelelően illeszkedik. Válassz egy megfelelő színt, és már róhatod is a köröket.

 

Továbbá az új úszósapkánk egy strapabíró, önzárós tasakban érkezik melyet kedvünk szerint újrahasználhatunk ahányszor csak akarunk, könnyen tárolást biztosítva sapkánknak. Az úszósapka különleges gyártási módjának köszönhetően annak ellenére hogy szilikon, meglehetősen rugalmas és kényelmes is viselés közben. 

 

A csomagolás mérete: 13 x 23 cm. 

 

EZ A TERMÉK ÁPRILIS 15-TŐL SZEPTEMBER 1-IG RENDELHETŐ!!!

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Raktáron :  9 db
1 566 Ft 
1 284 Ft
Kezdete: 2024.03.23   A készlet erejéig!
Adatok
Cikkszám
72065
Hasonló termékek