Szűrés

EAN

TOP termékek

Házhozszállítás

Mindenajándék

Járművek, Motorok, Talicskák

-18%

Háromkerekű világító roller - kék

 

Kék színű háromkerekű világító roller, amelynek nem csak vagány dizájnja van, de használatkor még a kerekei is világítanak. Dőlő kormányos kivitellel rendelkezik, amely kiemelten biztonságos. Kormánya nem forgatható, hanem jobbra - balra dönthető, így segítve a kanyarodást. A roller tehát a súlypont oldalra helyezésével kormányozható: ez a kialakítás elősegíti, hogy a kicsik gyorsan beletanulva, egyszerűen és biztonságosan kormányozhassanak. Fejleszti az egyensúlyérzéket.

 

A roller fogantyúja, kormánya állítható 52-68 cm magasságig. Csúszásmentes gumi markolata van. Világító LED-es kerekeinek köszönhetően garantáltan minden szem Rád fog szegeződni!

 

A háromkerekű világító roller első kerekének átmérője 11,5 cm, a hátsóké 8 cm.

 

A termék súlya 2,4 kg.

 

Maximális terhelhetősége 40 kg.

 

3 éves kortól ajánlott.

 

Raktáron: 9 db
21 589 Ft 
17 703 Ft
Kezdete: 2023.03.14 A készlet erejéig!
-18%

Háromkerekű világító roller - rózsaszín

 

Rózsaszín színű háromkerekű világító roller, amelynek nem csak vagány dizájnja van, de használatkor még a kerekei is világítanak. Dőlő kormányos kivitellel rendelkezik, amely kiemelten biztonságos. Kormánya nem forgatható, hanem jobbra - balra dönthető, így segítve a kanyarodást.

 

A roller tehát a súlypont oldalra helyezésével kormányozható: ez a kialakítás elősegíti, hogy a kicsik gyorsan beletanulva, egyszerűen és biztonságosan kormányozhassanak. Fejleszti az egyensúlyérzéket. A roller fogantyúja, kormánya állítható 52-68 cm magasságig. Csúszásmentes gumi markolata van. Világító LED-es kerekeinek köszönhetően garantáltan minden szem Rád fog szegeződni!

 

A háromkerekű világító roller első kerekének átmérője 11,5 cm, a hátsóké 8 cm.

 

A termék súlya 2,4 kg.

 

Maximális terhelhetősége 40 kg.

 

3 éves kortól ajánlott.

 

Raktáron: 10 db
21 589 Ft 
17 703 Ft
Kezdete: 2023.03.14 A készlet erejéig!
-18%

Gyermekének a kádba fürdéskor tökéletes játék. Fent marad a vízen, így még nagyobb élménnyel vetheti magát bele a játékba.

 

Méret: 48 cm.

Raktáron: 10 db
3 316 Ft 
2 719 Ft
Kezdete: 2023.03.14 A készlet erejéig!
-18%

Wader Jégvarázs talicska - 77 cm

 

Ez a fantasztikus műanyag homokozó talicska egészen biztos, hogy elnyeri a kislányok tetszését, hiszen rózsaszín és a Jégvarázs mesefilm hercegnői díszítik. A talicska remek szórakozást nyújt majd a gyerekeknek játék közben, legyen szó kültéri vagy beltéri mókáról egyaránt. A Wader műanyag játékok már régóta ismertek rendkívüli strapabíróságukról és tartósságukról. Ez a színpompás talicska akár 100kg-os terhelést is képes elviselni.

 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy folyamatosan terhelhető, de ennek köszönhetően biztosan ellenáll majd azoknak a próbatételeknek, melyek elé a gyerekek játék közben állítják. Használható a szobában, vagy akár a kertben is kisebb-nagyobb rakományok elmozgatására, melyek remek szórakozást nyújtanak majd a kicsiknek.

 

Méret: 77 cm.

 

 

Raktáron: 10 db
12 301 Ft 
10 087 Ft
Kezdete: 2023.03.14 A készlet erejéig!
-18%

Wader tűzoltóautó


Minden gyerek imádja a tűzoltó autókat, és most itt a nagyszerű lehetőség, hogy egy több mint negyven centiméteres autóval játsszák el az izgalmas kiszállásokat. A piros színű kocsi egy sárga színű létrát kapott, aminek a hossza állítható is és elfordítható. A Wader műanyag játékai kiváló minőségű és erős műanyagból készültek, aminek köszönhetően a strapabíró játékok hosszú időn keresztül képesek kiszolgálni a gyerekek igényeit és nagyszerű játékélményt biztosítanak számukra.

Raktáron: 10 db
12 517 Ft 
10 264 Ft
Kezdete: 2023.03.20 A készlet erejéig!